pátek 7. října 2011

Moderní kuchyně a bytové doplňky

V dnešní době kdy moderní kuchyně je již běžnou věcí, je na poli s moderním příslušenství do kuchyně stále co dohánět. Na co by se nemělo u moderní kuchyně zapomínat jsou také vkusné dekorace.

Moderní doplňky do kuchyně

Jak může obyčejná věc jako je mlýnek na sůl nebo pepř okrášlit prostor moderní kuchyně? V naší nabídce můžeme najít zajímavé kousky čistého a neotřelého designu z dílny dánských designérů. Například v mlýnku na pepř Twist se snoubí krása ladných linií s ojedinělým tvarovým pojetím. Designer byl inspirován tvarem rumba koulí a sám o něm říká, že vychází ze skandinávského smyslu pro humor. Inspirujte se také pro krásu své moderní kuchyně v našem e-shopu www.moderni-nabytek.cz v sekci bytové doplňky - mlýnek Twist

bytové doplňky - mlýnek na pepř


Krásné dekorace pro moderní kuchyně

Pro chvíle strávené při romantických večeřích by neměl chybět na Vašem jídelním stole svícen. Ten dodá těmto chvílím nezapomenutelnou atmosféru. Svícny můžeme zařadit mezi bytové doplňky či dekorace. V našich krajinách používáme ke své škodě svícny pouze ve vánočním čase, pro tyto chvíle v kruhu Vašich nejbližších nabízíme bytové doplňky - svícny s vánoční tématikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat